Bespaar tijd en geld op onnodige service en onderhoudskosten

Zou het niet ideaal zijn als uw medewerkers zich volledig op de lopende werkzaamheden zouden kunnen focussen? Zonder dat ze telkens gestoord worden met lastige technische vragen en tijdrovende technische afhandelingen met uw leveranciers. Zo voorkomt u dat u geen directe omzet misloopt.

Focus op de lopende werkzaamheden

Met Ujambo full monitoring services zorgen wij er voor dat uw bedrijf van top tot teen ontlast wordt van alle handlingen m.b.t. software en hardware storingen.

Eén aanspreekpunt voor al uw hardware met een internet aansluiting

Via één centraal aanspreekpunt staat Ujambo direct in contact met al uw leveranciers, servicepartijen en fabrikanten van al uw aangesloten devices. Wij zorgen er voor dat achter de schermen de juiste partijen ingezet worden bij storingen. Dit scheelt uw personeel een hoop tijd en voorkomt irritatie bij de wachtende klanten op de werkvloer.

Ujambo Full Monitoring Services signaleert storingen per uniek device aangesloten op uw netwerk.

Ujambo detecteert storingen op afstand terwijl u als klant van mening bent dat alles gewoon optimaal functioneert. Bij hardware storingen die alleen op locatie kunnen worden verholpen, wordt er een onsite service request aangemaakt. Dit request wordt automatisch doorgestuurd naar een service partner van uw voorkeur. Ujambo bespaart u naast een hoop verloren tijd ook de onnodige onkosten voor incidenten die via onze software op afstand kunnen worden verholpen.

Via het Smart Dashboard heeft u volledig inzicht in uw SLA, klant gebruik en lifecycle

Via het Ujambo Smart dashboard heeft u ten allen tijden inzicht in de lopende en afgehandelde service requests. U kunt met het Ujambo Smart Dashboard ook de huidige status en het gebruik van uw devices inzien en hier rapportages van maken. Zo kunt u uw bedrijfsprocessen beter optimaliseren.

De Ujambo Smart Hub geeft volledig inzicht in het gebruik en de status van alle aangesloten devices in uw netwerk.

De uitbreiding van de Smart Hub is eigenlijk grenzeloos te noemen. U kunt o.a. people traffic meten en iBeacon functie toepassen.

Download onze datasheet

DOWNLOAD

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat hier uw gegevens achter.

Vul a.u.b. de naam van uw bedrijf in

Vul a.u.b. uw naam in

Vul a.u.b. uw telefoonnummer in

Ujambo Full Monitoring Services
info@ujambo.nl
+31(0)118 - 613 220
Kuiperspoort 22
4331 GS MiddelburgUjambo Full Monitoring Services
is een initiatief van Epesi.