Verfrissende werkbeleving in een schaalbare werkomgeving

De snelle technologische ontwikkelingen brengen ongekende mogelijkheden met als rode draad: gemak en snelheid. In die veranderde dynamiek moeten ook kantoorinrichtingen snel kunnen meeveranderen. Dat vraagt om schaalbare concepten. Dat woord kennen de meesten van ons vooral in relatie tot werken in de cloud. Dus wat nou als je die twee eens samen laten optrekken? Dat krijg je veel synergie en een concept als ‘Boost your Workspace.’

Opwaarderen bestaande werkplekken

‘Boost your Workspace’ is een samenwerking die we als Epesi zijn aangegaan met het eveneens Zeeuwse Paras Concepts. Simpel gezegd biedt deze samenwerking een oplossing voor het opwaarderen van je bestaande werkplekken naar een dynamische en schaalbare werkomgeving door de combinatie van (interieur)design en cloudtechnologie. Diegenen onder jullie die meteen de kassa al hoorden rinkelen en visioenen kregen van ingrijpende verbouwingen, kunnen dus weer gewoon ademhalen. Door middel van een eenvoudige oplossing met een multifunctionele BoosterFrame kan een werkplek in een handomdraai al ‘geboost’ worden naar een prettige en flexibele werkplek.

Ergonomisch en duurzaam

Het frame is onder meer geluidsabsorberend, heeft individueel instelbare verlichting en kan worden uitgebreid met een camera, microfoon, speakers, een scherm en zelfs infraroodverwarming. Dit frame biedt bovendien een geborgenheid in kantoortuinen zonder de openheid van de kantoortuinen aan te tasten. In het vernieuwende concept is ook veel ruimte voor ergonomie, duurzaamheid (onder meer met energiezuinige datacenters van Google alsmede lagere systeemeisen en dito stroomgebruik van Chromebooks) en slimme toepassingen als realtime beschikbaarheid respectievelijk reserveren van zowel parkeerplaatsen als werkplekken.

‘Minimum Viable Modern Workspace’

Volgens een andere parallel met ICT, namelijk softwareontwikkeling, wordt projectinrichting op een agile manier aangevlogen. Dus niet alles in één keer, maar in kleine stapjes op weg naar een vorm van ‘Minimum Viable Modern Workspace’ die telkens in vervolgstapjes wordt gefinetuned. Met als bijkomend voordeel dat alle werkprocessen minimaal worden verstoord. Net als bij het implementeren van een Google-platform wordt ook bij het werkplek- en interieurconcept jouw totale situatie eerst volledig in kaart gebracht. Hieruit vloeien mogelijkheden voor verbetering en besparing voort die we, samen met andere wensen, met alle plezier installeren. En daar krijgen wij dan weer een boost van.

Klik hier voor meer informatie over Boost your Workspace.